militair voertuig fotograaf Patricia MunsterDe 16e Zoetermeerse Veteranenavond vindt op zaterdag 24 juni 2023 plaats. Tijdens deze Veteranenavond bedankt Zoetermeer haar veteranen vol lof. Het belooft een feestelijke avond te worden met een uitgebreid programma, waaronder een defilé van historische en moderne militaire voertuigen.

Dit militaire defilé vertrekt om 18.30 uur vanaf de Buytenparklaan en komt rond 19.30 uur aan op de Markt, waar burgemeester Michel Bezuijen hen verwelkomt. Tijdens de Veteranenavond worden de Zoetermeerse veteranen uitgebreid bedankt die zich, nu en in het verleden, hebben ingezet voor vrede en veiligheid.

Activiteiten op de markt

Op de Markt is er tijdens deze avond veel te doen voor jong en oud. Kinderen kunnen geschminkt worden en diverse militaire uniformen en hoofddeksels passen.

Vanaf 18.30 uur treedt The Band of Liberation & Pipes Armyband op met sopraan Natallia Cioban uit Oekraïne. Alles natuurlijk met een militair karakter. Nadat de voertuigen aankomen op de Markt is er gelegenheid om deze van dichtbij te bewonderen.

Programma

18.30 uur Start defilé met militaire voertuigen vanaf de Buytenparklaan.

18.30 uur Start programma Veteranenavond op de Markt.

18.45 uur Optreden The Band of Liberation & Pipes Armyband met sopraan Nataliia Cioban uit Oekraïne.

19.30 – 19.45 uur Militaire voertuigen arriveren op de Markt. Aansluitend toespraak van burgemeester Michel Bezuijen.

19.45 uur ‘Static show’ en mogelijkheid om de voertuigen te bezichtigen.

Meer informatie

Iedereen is welkom om Veteranenavond Zoetermeer bij te wonen en hun dank te uiten aan de veteranen. Meer informatie en de route van het defilé is te vinden op www.zoetermeer.nl/veteranenavond.

 Fotograaf: Patricia Munster

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-