Proef en BeleefOntdek alles wat de Dorpsstraat te bieden heeft tijdens de eerste editie van Proef & Beleef op zaterdag 10 juni, van 12.00 tot 16.00 uur. Tijdens dit nieuwe event laten ondernemers je graag kennis maken met hun producten.

Proef. Denk aan proeverijen van verse en zelfgemaakte producten zoals kaas, ijs en cocktails. En beleef. Je kan deelnemen aan een activiteit, zoals knutselen voor de kids, een Meet & Greet met Esla of Dikkie Dik.

Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Haal jouw strippenkaart (op 10 juni v.a. 12:00 uur) - bij o.a. Cocktailbar Thirty Five Zoetermeer op het plein - hiermee kun je langs verschillende ondernemers om gratis te proeven of deel te nemen.

Bij het afstrepen van de strippenkaart ontvang je bij sommige winkels ook nog eens een unieke korting of een gratis product als bedankje voor deelname.

Proef & Beleef is van 12:00 tot 16:00 uur. Meer dan 50 winkeliers doen mee; het is voor jong, oud én zelfs voor je viervoeter valt er genoeg te proeven en te beleven.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-