Albert BrusseeHet wekelijkse lunchpauzeconcert in de Oude kerk (Dorpsstraat 59) zal woensdag 31 mei worden gegeven door Albert Brussee (piano). Albert Brussee studeerde aan het Muzieklyceum te Amsterdam en ontving de prestigieuze Prix d'Excellence.

 

Hij doceerde piano en historische ontwikkeling piano aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, was jurylid bij pianoconcoursen, bracht diverse eigen composities en CD's uit en heeft naam gemaakt als Liszt-kenner, vanwege zijn reconstructies en vele publicaties over deze beroemde componist. Hij zal in zijn optreden ook enkele werken van Liszt spelen, naast werk van Felix Mendelssohn Bartholdy en eigen composities.

Het concert is gratis toegankelijk. Bij de uitgang staat een collectebus voor een vrijwillige bijdrage. De deur van de kerkzaal is open vanaf 12:30 uur.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-