20230511 143827Basisschool IKC De Baanbreker is trots op het succes van hun recente sponsorloop voor Stichting Roparun. Stichting Roparun steunt de palliatieve zorg van kankerpatiënten. Alle kinderen hebben zich ingezet om geld op te halen voor het goede doel.

De Roparun is een estafette-hardloop evenement die ieder jaar plaatsvindt in het Pinksterweekend. Dennis, een vader van school, zal met zijn team, Team 62 The Lifelinerunners, mee doen aan de Roparun om geld op te halen voor de stichting Roparun. Dennis: “Als team lopen wij dit jaar, non-stop, met acht hardlopers binnen 48 uur met een grote omweg van Vliegveld Twente naar de Coolsingel in Rotterdam. Dat is een tocht van ruim 530 kilometer. Onze hardlopers worden daarbij gesteund door enthousiaste fietsers, verzorgers en chauffeurs.”

De gymzaal van de school was het toneel van dit enthousiaste evenement, waar de kinderen hun uiterste best hebben gedaan. De leerlingen, aangemoedigd door ouders en opa’s en oma’s, hebben vol overgave deelgenomen aan het evenement. Met rennen, lopen en springen hebben ze geld ingezameld voor Stichting Roparun. In totaal hebben de leerlingen €4444,- opgehaald voor stichting RopaRun.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-