Doc 2 Poster Zoetermeers Bierfestival 2023 versie 4 copyLiefhebbers van CRAFT speciaalbier opgelet. Op zaterdag 17 juni van 14:00 tot 22:00 uur wordt de eerste editie van het Zoetermeerse Bierfestival gehouden. Op de dag voor Vaderdag kunnen bierliefhebbers terecht op het Nicolaasplein aan de Dorpstraat voor een selectie van Zoetermeerse speciaal bieren.

Festival voor goed doel

Het festival wordt georganiseerd door De Zoetermeerse Brouwerij en Rene en Victoria Pomes van Patat&More. De organisatie wordt ondersteund door Lionsclub De Meerbloem Zoetermeer. De opbrengst van het festival komt ten goede aan verschillende kinderprojecten van Stichting Iedereen een Maaltijd.

“Lionsclub De Meerbloem ondersteunt vanuit de ‘wij helpen’ gedachte deze stichting”, vertelt Lions- coördinator Christ van Gestel: “Onze Lionsclub ziet het aantal minimagezinnen en de armoede binnen Zoetermeer groeien en wil met deze actie een specifieke (kinderen-) doelgroep ondersteunen. Met de beoogde projecten van de stichting krijgen kinderen op een laagdrempelige manier extra mogelijkheden in handen om zich beter staande te kunnen houden in de huidige maatschappij”.

Kom met je vrienden naar de eerste editie van het Zoetermeers Bierfestival op 17 juni en geniet van ambachtelijk gebrouwen speciaal bier, food en muziek. Voor prijzen, het bestellen van tickets en/of extra informatie, zie website https://lionsclubdemeerbloem.nl 

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-