grijze kanarieDe finale van de vertelwedstrijd: De strijd om de Grijze Kanarie wordt deze zondag gehouden bij het CKC. Stichting Verhalenfontein organiseert deze wedstrijd voor oudere vertellers met voorronden in Amsterdam, Hengelo en Duffel (België).

grijze kanarie finalistenDe strijd om de Grijze Kanarie is een wedstrijd voor vertellers die grijs zijn, of 50+, of allebei - of geen van beide, maar de jury ervan weten te overtuigen dat er een wijze, grijze verteller in ze schuilt. Het initiatief startte als een leuke laagdrempelige podiumactiviteit te bieden voor oudere vertellers, maar is inmiddels uitgegroeid tot een internationale wedstrijd met ook deelnemers uit België.

Voor het publiek is dit een kans om op een ontspannen manier kennis te maken met het fenomeen verhalen vertellen. Het wedstrijd-element geeft een bijzonder dynamiek, zes vertellers vertellen elk een verhaal van max. 10 minuten. En uiteraard hebben al die vertellers een heel eigen stijl en verhaalkeuze, zodat het een heel afwisselend geheel is.

Er is een driekoppige jury die de hoofdprijs bepaald (alledrie ervaren rotten in het vak), maar het publiek stemt ook mee - zij bepalen wie er vandoor gaat met de publieksprijs. 

Datum - 26 maart, 15:00-17:30 
Locatie - CKC & Partners, Zoetermeer
Kaartjes - € 10,-, te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Mochten er nog kaarten over zijn, dan zijn die op de dag zelf bij de zaal te koop.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

 

-advertenties-

-goede doel-