20230312 CT 27 copy copy copyBegin 2022 heeft kunstgarage Franx haar nieuwe expositieruimte aan de Vlamingstraat geopend. Inmiddels is Franx uitgegroeid tot een inspirerende plek waar kunst kijken, creatieve activiteiten en horeca samenkomen. Afgelopen weekend vierde het team van Franx daarom feestelijk hun verjaardag.

De feestelijkheden vielen tegelijk met de afsluiting van de expositie Changing Perspective. In een finissage namen kunstenaars Werner van der Zwan en Thijs Ebbe Fokkens de deelnemers op 12 maart mee in een inspirerende middag over afval en rouw, passend bij hun geëxposeerde kunst. Samen met hun gastsprekers gingen ze het gesprek aan met de bezoekers over vormen van afscheid nemen in relatie tot afval. Diezelfde dag werd ook het eenjarig bestaan van Franx gevierd met alle vrijwilligers.

Extra hosts nodig

Dit jaar staan er nog veel meer mooie exposities, evenementen en activiteiten op de planning, die dankzij de tientallen vrijwilligers van Franx in goede banen geleid worden. Voor de vrijdagen en zaterdagen zoekt Franx dan ook extra hosts. Als host ontvang je bezoekers bij de expositie en eventuele activiteiten en voer je nog allerlei andere activiteiten uit.

 221001 CT 1426 1 copy  221001 CT 1430 1 copy

Wil je ook graag vrijwilliger worden bij kunstgarage Franx (Vlamingstraat 1)? Als host werk je een paar keer per maand een shift van drie uur (van 11.00 - 14.00 uur of 14.00 tot 17.00 uur op vrijdag en/of zaterdag). Geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan wordt er contact met je opgenomen.

Foto’s: Catherine Terpstra

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-