wijkbewoners 1Lionsclub De Meerbloem ging woensdagavond 8 maart eten bij de wijkmaaltijd van Inzet Buytenwegh & De Leyens en trakteerde alle gasten op een gratis maaltijd. Het eten met wijkbewoners is een actie van de Lionsclub om iets terug te doen voor de Zoetermeerse maatschappij.

In je eentje eten is niet gezellig, daarom organiseren vrijwilligers en bewoners van de wijk iedere woensdagavondKeukenvrijwilligers een echte restaurantavond.  Een vaste groep vrijwilligers van Stichting Piëzo had voor de avond een lekker gerecht bedacht, de boodschappen gedaan en was in de middag al de keuken ingedoken. Met mooie tafelkleden, kaarsjes en een bloemetje was de aula aan de César Franckrode in een heus restaurant omgetoverd waar het gezelschap gastvrij ontvangen en bediend werd.

Tussen de Lionsleden en het gezelschap van vooral ouderen en alleenstaanden vanuit de wijk ontstonden geanimeerde gesprekken. Na afloop bedankte de directeur van Stichting Piëzo, Mirjam van Bijnen, de Lions voor deze actie: ”We kijken terug op een geslaagde avond die zeker voor herhaling vatbaar is.”

wijkbewoners 2b  wijkbewoners 3b
 wijkbewoners 4b  lions bij wijkbewoners 5

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-