B7B6951A 75F5 4FF8 A85B 62CF89FEEA0BUit de Kunst is hét cultureel programma voor 55-plussers die verlangen naar inspiratie, verdieping of graag in gesprek willen met andere cultuurliefhebbers. Een uniek programma vol lezingen, workshops, concerten en andere gezellige activiteiten. Dit voorjaar vormen de jaren ‘60 de inspiratie voor deze editie van Uit de Kunst.

Tweemaal per jaar brengt het CKC een uniek en gevarieerd cultuuraanbod naar de 55-plussers in Zoetermeer. Het seniorenpanel helpt het CKC om dit culturele programma zo aantrekkelijk en passend mogelijk te maken voor alle senioren. Het programma is inmiddels rond en op vrijdag 10 maart trappen ze deze editie op feestelijke wijze af met live muziek, voorproefjes, inspiratie en kennismakingen met de docenten en gelijkgestemden.

Dit voorjaar brengt Uit de Kunst je helemaal terug naar de jaren ’60. Reis door de tijd tijdens de lezingen over de verschillende muziekperiodes, architectuur, kunst en mode. Zing mee met musical klassiekers Sound of Music, Fiddler on the Roof, Westside Story en Hello Dolly en dans mee met de dansmoves uit de musical Cats. Kom swingen op de hits uit de jaren ’60, gespeeld door de band Westcoast. Leer tijdens de verschillende workshops onder andere hoe jij jouw eigen pop-art schilderij kan maken in de stijl van Keith Haring.

Benieuwd naar het volledige programma? Of wil jij je graag aanmelden? Ga dan naar: www.ckc-zoetermeer.nl/uitdekunst/

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-