SONY DSCDe belangstelling voor de jaarlijkse toerrit, onderdeel van de Oldtimerdag, was dit jaar zo groot dat het maximum aantal van 150 deelnemers in recordtijd is behaald. De inschrijving is inmiddels dan ook gesloten.

"Het geeft wel aan hoe populair de Oldtimerdag is", vertelt voorzitter Jacques Boonekamp enthousiast. Er is gelukkig ook goed nieuws te melden. "Bezitters van een mooie oldtimer kunnen nog wel meedoen met het Concours d'Elegance in en rond de Dorpsstraat."

De organisatie heeft inmiddels de bevestiging ontvangen dat er 10 klassieke brandweerauto's aanwezig zullen zijn tijdens het evenement. Naast hun deelname aan het evenement zullen zij ook leuke activiteiten voor kinderen organiseren op het Nicolaasplein.

Dit jaar organiseert Stichting Oldtimerdag Zoetermeer de jaarlijkse Oldtimerdag op zaterdag 20 mei. Het thema is dit jaar Italiƫ. De Italiaanse merken zullen gepresenteerd worden op een speciaal themaplein.

 

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

 

Kijk voor meer informatie op: https://www.oldtimerdagzoetermeer.nl

-advertenties-

-goede doel-