ZMKOp zaterdag 11 maart geeft het Zoetermeers Mannenkoor voor zijn trouwe fans en andere belangstellenden een gratis concert in de Oude Kerk aan de Dorpsstraat. Het concert begint om 14.30 uur, duurt tot ongeveer 16.00 uur en bestaat uit twee delen van elk 30 minuten met een pauze daartussen.

Het koor van rond de 75 leden wil zich dan ook graag presenteren aan mannen die de hobby van het zingen nog niet hebben ontdekt en die op zoek zijn naar een zinvolle, gezonde hobby. Gezond, omdat we door de COVID periode hebben geleerd hoe belangrijk het zingen is voor de longen.  Als laatste lied voor de pauze wordt het overbekende “You'll never walk alone” gezongen, waarbij belangstellende mannen worden uitgenodigd om mee te zingen in het koor. Op die manier ervaren ze – vrijblijvend – hoe het voelt om in en met zo’n groot koor een concert te geven.

Het koor brengt o.a. ten gehore Memory (The Cats), Bring him home (Les Miserables), 'Who wants to live forever' (Queen) en het bekende 'Hallelujah' van Leonard Cohen. Ook geeft het koor een demonstratie van hoe een nieuwe tekst wordt ingestudeerd, in dit geval van 'The lion sleeps tonight' en 'Vluchten kan niet meer'.

Van tevoren opgeven hoeft niet, maar wordt wel op prijs gesteld i.v.m. de organisatie. Opgave en verdere info krijgen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Omdat het concert gratis is hoeven geen toegangskaarten te worden aangevraagd.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-