DierenparadijsNa de start 15 jaar geleden in de Dorpsstraat op nummer 75 is 't Dierenparadijs inmiddels alweer 7 jaar gevestigd op nummer 136 in diezelfde Dorpsstraat. Door de jaren heen is er ondertussen veel veranderd en onlangs heeft de winkel een grote opfrisbeurt gehad.

Het assortiment is flink uitgebreid en er wordt meegedaan met de trends. Ook is er al geruime tijd een “in-House samenwerking” met Dr. Woof, Muffy’s trimsalon en Hondenopvoedcentrum Brenda. Daarnaast worden er regelmatig evenementen georganiseerd, zoals ‘voerbak voor je huisdier zetten’, een kinderknutselmiddag en het meest succesvolle event: de Nederlandse dag van de Teckel, die op 6 mei aanstaande voor de 10e maal wordt georganiseerd.

In verband met het 15-jarig bestaan viert ‘t Dierenparadijs de gehele maand maart feest en iedere zaterdag zullen er leuke activiteiten plaatsvinden, zoals 'Say Cheese’, ga op de foto met je huisdier, ‘Animal make-over', laat je schminken in een dier (voor kinderen t/m 12 jaar), ‘Smile’, met hondenfotograaf Motherpuppers Studio en ‘Party’, versier je dier met leuke accessoires.

Deelname aan alle acties is gratis, met uitzondering van de fotograaf. Er zijn ook een aantal acties die de gehele maand maart geldig zijn. Maart wordt dus een feestmaand bij ’t Dierenparadijs, volg hun sociale media voor meer informatie, datums en tijdstippen.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-