In deze serie interviews vertellen mensen over eenzaamheid, hoe zij zich voel(d)en en wat zij gedaan hebben om minder eenzaam te zijn. In deze video komt Marije aan het woord, voor de buitenwereld lijkt zij helemaal niet eenzaam, maar Marije voelt zich soms wel zo.

marije thumb Voor Marije heeft kunst en cultuur een hele grote plaats in haar leven, achter haar interview legt Yolanda Snellaars van Wijck Zoetermeer uit wat Wijck kan betekenen voor mensen.


Wijck, een initiatief van CKC & partners, is een samenwerkingsplatform waarin wijkbewoners, het sociaal domein en de culturele sector van Zoetermeer met elkaar verbinden. Gezamenlijk worden activiteiten en projecten gecreƫerd waarin ontmoeten, plezier en kunst & cultuur (mee)maken centraal staan. Met als doel de leefbaarheid en verbinding in de wijk te vergroten en preventief bij te dragen aan de positieve gezondheid van Zoetermeerders.


Eenzaamheid in Beeld is een project van Zoetermeer Actief en Hans van Reeuwijk en wordt ondersteund door Fonds1818 en de gemeente Zoetermeer. In de komende weken zullen ook de andere interviews uit deze serie gepubliceerd worden.

Alle interviews van Eenzaamheid in Beeld zijn hier te vinden: Eenzaamheid-in-beeld-overzicht

-advertenties-

-goede doel-