Hoge opbrengst Glazen Huis ONC Parkdreef
Oranje Nassau College (ONC) Parkdreef heeft met alle activiteiten in en rond het eigen Glazen Huis € 11.732,29 opgehaald voor zusterschool Petals Academy in Kenia. Vier docenten lieten zich vier dagen opsluiten in het Glazen Huis op school.

Op donderdag 22 december heeft wethouder Marijke van der Meer de docenten uit het huis bevrijd. De docenten Liam van Hees, Chèr Tiemens, Romy de Vrij en Koen Weening leefden tijdens hun verblijf in het Glazen Huis op groente- en fruitshakes en ze sliepen ook in het huis. Via een livestream was alles te volgen. Leerlingen konden lessen afkopen en langskomen voor spelletjes, tafeltennissen of film kijken. Ook buiten het huis gebeurde er van alles zoals een sponsorloop, een pubquiz, een game-toernooi en een sportavond.

Donderdag, de laatste dag van het Glazen Huis, stond in het teken van de Charity Day-kerstmarkt. Leerlingen verkochten zelfgemaakte spullen en hapjes en iedereen kon meedoen aan verschillende activiteiten. De dag werd afgesloten met een kerstgala voor leerlingen en medewerkers. Tijdens het gala heeft de wethouder onder luid applaus het Glazen Huis geopend.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-