15 12 2022 Expositie Tahere Zadeh 7
De expositie van de schilderijen van Tahere Zadeh in het Metrum in Buytenwegh werd officieel geopend door wethouder Bouke Velzen (wijkwethouder Buytenwegh) en Natalia Sadinska (sociaal cultureel werker bij Piëzo). De expositie in het glazen Metrum gebouw is vrij te bezoeken.

Tahere is vrijwilliger bij Piëzo en is een gepassioneerd kunstenaar. Al van jongs af aan tekent en schildert zij. Met haar kunstwerken van acrylverf, grafiet, klei en houtskool wil zij altijd een boodschap vertellen. Haar passie voor de kunst geeft zij daarnaast als vrijwillige teken- en schilderdocent wekelijks door tijdens de lessen bij Piëzo Buytenwegh.

Bij de opening van de expositie waren veel belangstellenden aanwezig, zoals inwoners en vrijwilligers uit Buytenwegh en deelnemers van de teken- en schilderles van Tahere. Alle aanwezigen kregen meteen een rondleiding langs de schilderijen met uitleg van Tahere en haar zoon.

De expositie is opgezet in samenwerking met kunstgarage Franx, CKC&Partners en Wijck en is nog de hele maand te zien in het Metrum aan de Cesar Franckrode 64.

Fotograaf: Philip Bontebal

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-