050DC2FA 7D90 4381 909A A386876F7A9FIn de maand december is de DE punten actie van Lionsclub Zoetermeer van start gegaan.De gespaarde punten worden ingewisseld voor pakken koffie die aan de voedselbank geschonken worden. De Lionsclub Zoetermeer heeft inmiddels de spaarboxen neergezet door heel Zoetermeer.

Binnen de stad worden er 25 grote inzamelboxen geplaatst waar de punten in gedoneerd kunnen worden. Vorig jaar werden er in Zoetermeer ruim punten ingeleverd, om zoveel mogelijk koffie te kunnen doneren.De koffie wordt aan het eind van de actie overhandigd aan de voedselbank die gedurende het jaar de pakken verdeeld over de voedselpakketten. Koffie is een duur product en zit niet standaard in een pakket, de DE punten actie wordt dan ook zeer gewaardeerd.

Je vindt de inzameldozen bij de vestigingen van bakkerij Jongerius, slagerij Reas, Bouwhof, van Veen, Albert Heijn XL in het stadshart en de Albert Heijn in Rokkeveen, Kringloopwarenhuis Het Goed/Ecoware, Morgenster, Vivaldi, Albrandswaard, Tennisvereniging Buytenwegh en de Pelgrimshoeve. De dozen staan tot en met de eerste week van januari bij bovengenoemde locaties.

De Lionsclub:”Doneer vandaag nog, en gebruik de feestdagen om vrienden, familie en kennissen te informeren over deze actie zodat ook zij waardepunten doneren. Een kleine moeite met een enorme impact. Help ons helpen. De inwoners van Zoetermeer die een beroep moeten doen op de Voedselbank zullen u dankbaar zijn.”

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-