Piëzo heeft in de Wijktuin Noordhove een gezellige kerstbrunch voor vrijwilligers van de wijktuin en de schooltuintjes georganiseerd. Dit om hen te bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar. Er werd teruggeblikt op een mooi en productief jaar.

Kerstbrunch 2022 Wijktuin Noordhove fotograaf Piëzo copyEen jaar waar met een hoop enthousiasme en humor veel werk is verzet. Piëzo toonde hiermee haar dankbaarheid aan het mooie team dat in het afgelopen jaar is ontstaan.

De sociale moestuin

“De sociale moestuin is onze trots”. Hier werken ervaren rotten in het vak samen met mensen uit de wijk die minder ervaren zijn in het tuinieren en groenten willen leren verbouwen. De opbrengst wordt grotendeels gedeeld onder de vrijwilligers die dit goed kunnen gebruiken of wordt geschonken aan ‘Iedereen een maaltijd’, het restaurant in het Woonhart.

Voor het komend seizoen zijn er volop nieuwe plannen die in deze wintermaanden verder met elkaar worden uitgewerkt. Lijkt het u leuk om mee te werken in de wijktuin? Heeft u affiniteit met kinderen en/of wilt u graag ondersteunen bij de schooltuintjes? Een medewerker van de Wijktuin Noordhove vertelt u er graag meer over onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. Neemt u voor meer informatie contact op met de wijktuin: 06-40736936 of loopt u gewoon even binnen. Het adres is Da Sangalloruimte 10 (achter basisschool De Baanbreker).

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-