Woensdag 28 december zal van 12:45 tot 13:15 uur het gratis wekelijkse lunchpauzeconcert in de Oude kerk (Dorpstraat 59) worden gegeven door Nicole van Jaarsveld (klarinet) en Angélique Heemsbergen (vleugel). Op het programma dat zij gaan spelen staan werken van W.A. Mozart en C. Saint-Saens.

van Jaarsveld en HeemsbergenNicole van Jaarsveld en Angélique Heemsbergen vormen ruim 15 jaar een gewaardeerd duo, dat in bekende Nederlandse concertzalen heeft gespeeld.  Het duo is ook werkzaam voor Stichting Muziek in Huis, de grootste kamermuziekorganisatie van Nederland, die kamermuziekconcerten in zorgcentra verzorgt op het niveau van reguliere concertzalen.

Klarinettiste Nicole van Jaarsveld

Klarinettiste Nicole van Jaarsveld (1983) won tweemaal de kamermuziekmarathon van het Utrechts Conservatorium. Ze speelt in diverse kamermuziekensembles, waarmee ze concerten gaf in onder andere Het Concertgebouw en Tivoli Vredenburg. Met het Vivezza Trio en Duo Heemsbergen & Van Jaarsveld was ze meerdere keren live te horen op Radio 4. Nicole soleerde in onder andere ‘Gnarly Buttons’, het klarinetconcert van John Adams. Ook speelde ze bij de Marinierskapel der Koninklijke Marine en het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Haar studies volgde ze aan het Conservatorium van Utrecht en aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Haar masteropleiding kamermuziek rondde ze af aan het Utrechts Conservatorium met uitstekend resultaat. 

Pianiste Angélique Heemsbergen

Pianiste Angélique Heemsbergen (1982) was als soliste te horen met Gershwins Rhapsody in Blue. Als kamermusicus speelt ze in diverse ensembles waarmee ze concerten gaf in onder andere Het Concertgebouw en Tivoli Vredenburg. Daarnaast was ze meerdere malen live te horen op Radio 4 vanuit de Spiegelzaal van Het Concertgebouw, tijdens het programma Viertakt Podium en vanuit het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. In 2009 behaalde ze haar Master of Music in Performance aan het Utrechts Conservatorium met kamermuziek als specialisatie. 

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-