QRST boom en route Dorp Oude Kerk 20221212 193426In de Oude Kerk ben je op zondag 18 december van harte welkom bij het Kinderkerstfeest. Daarnaast kan je het kerstverhaal volgen via een verrassende route door de Dorpsstraat. Start en finish van de route is bij de kerstboom op het kerkplein.

Op zondag 18 december ben je van harte welkom bij het Kinderkerstfeest in de Oude Kerk. Buiten op het kerkplein aan Dorpsstraat 59 is er voor iedereen die meekomt of aan komt waaien een gezellige en sfeervolle ontvangst mét verrassing. Binnen wordt er begonnen met het kerst-knutselen om 15.00 uur in De Herberg ernaast en eten en drinken daar iets lekkers bij. Om 16.00 uur wordt gezamenlijk het Kerstfeest in de mooi verlichte kerk gevierd, worden er bekende kerstliedjes gezongen en geluisterd naar een fijn kerstverhaal. Neem ook al je vriendjes, vriendinnetjes, opa’s, oma’s, tantes en ooms mee. Het is voor allemaal. 

En heb je de kleurwedstrijd al gezien? Zorg dat je een kleurplaat meeneemt vanonder de kerstboom op de QRST-speurroute of vraag ‘m bij de Kinderkerst. Je kunt ’m inleveren t/m vrijdag 23 december. www.oudekerkgemeente.nl en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

QRST-route door het dorp

Scan de QR-codes en volg zo het kerstverhaal op een verrassende route door het Dorp. Een speurtocht voor iedereen en je kunt de wandeling op ieder moment lopen, tot en met Tweede Kerstdag. Start en finish bij de kerstboom op het kerkplein van de Oude Kerk, Dorpsstraat 59. Als je rond bent hang je een knutselkerstbal met een wens in de boom. Pak een mandarijn mee en er is ook een kleurwedstrijd: niet vergeten.

www.oudekerkgemeente.nl/QRST  voor informatie en download van de route. Op vrijdagmiddag 30 december tussen 14.00 en 15.30 uur is de Oude Kerk open en kun je je eigen kerstbal komen ophalen. 

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-