Scan de QR-codes en volg zo het kerstverhaal op een verrassingsroute door het Dorp. Een speurtocht voor iedereen uit heel Zoetermeer. Je kunt de wandeling op ieder moment lopen, vanaf zondag 11 december tot en met Tweede Kerstdag.

QRST route Dorp afbeelding 11 26 dec 2022Je start bij de kerstboom op het kerkplein van de Oude Kerk, Dorpsstraat 59, en speurt samen met je vrienden en vriendinnen, papa’s en mama’s, opa’s en oma’s en iedereen die mee wil wandelen naar steeds een volgend stukje van het verhaal op de route. En voor onderweg pak je een lekkere mandarijn mee. Ben je rond, dan hang je een kerstbal met een mooi versierde wens erin in de verlichte kerstboom. Je vindt de knutselballen met viltstiften onder de boom.

Ga naar www.oudekerkgemeente.nl/QRST voor informatie en download van de route. Op vrijdagmiddag 30 december tussen 14.00 en 15.30 uur is de Oude Kerk open. Dan kun je je eigen kerstbal komen ophalen. 

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-