dp lichtjesavond2Op Kaarsjesavond, dinsdag 13 december, kunnen kinderen meedoen aan de speciale Lichtjesparade. Na het ontsteken van de Kerstboom bij de Dobbe zal de Lichtjesparade door de Dorpsstraat gaan om overal licht en gezelligheid te brengen.

Kinderen kunnen deze avond met hun zelfgemaakte verlichte creatie, denk aan step, fiets, skelter, zichzelf of iets anders, de burgemeester volgen tot het eindpunt van de route. Op de route zal een vakjury staan om de verlichte creaties te beoordelen. De 3 mooiste en origineelste verlichte creaties winnen een prijs.
De stadskerstboom wordt om 19.00 aangestoken door de burgemeester, die daarna met alle kinderen door de Dorpsstraat zal lopen voor de Lichtjesparade.

Aanmelden voor de lichtjesparade kan door vanaf 28 november t/m 12 december een nummer op te halen bij ‘t Dierenparadijs, Dorpsstraat 136. Dit nummer moet tijdens de lichtjesparade zichtbaar bevestigd zijn, zodat de jury de creaties kan beoordelen.

 

Kaarsjesavond

Kaarsjesavond wordt dit jaar weer als vanouds gevierd in de Zoetermeerse Dorpsstraat. Traditie getrouw zullen de ondernemers hun etalages met lichtjes aankleden. Het is mogelijk om op de mooiste etalage te stemmen. Deelname formulieren liggen bij de kramen waar je gratis warme chocolademelk kunt krijgen.
Voor de echte kerstsfeer zullen er Dickens figuren, levende standbeelden en diverse koren in de straat aanwezig zijn.
Kaarsjesavond in de Dorpsstraat is gratis toegankelijk.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-