auto in beslag genomenTwee verdachten zijn dinsdag 29 november aangehouden voor de handel in verdovende middelen. Tijdens een doorzoeking in de woning waar de verdachten verbleven aan de Maisakker in Seghwaert, werden onder meer verdovende middelen aangetroffen.

De verdachten zijn dinsdag in hun auto aangehouden. Het gaat om een 39-jarige man uit Den Haag en een 28-jarige vrouw uit Zoetermeer. De politie kwam de twee op het spoor in een onderzoek naar de handel in verdovende middelen in Zoetermeer dankzij meerdere meldingen die via Meld Misdaad Anoniem zijn gedaan.

Niet alleen in de auto werden verdovende middelen aangetroffen, maar ook in de woning. In deze woning zijn ook contant geld en mogelijk van diefstal afkomstige goederen aangetroffen. Deze goederen zijn in beslag genomen, de politie heeft de zaak in onderzoek.

 

Ondermijning

De handel in verdovende middelen is een veelvoorkomende vorm van ondermijning. Drugshandel kan leiden tot intimidatie en afpersing. Een ander gevolgd is dat kwetsbare wijken er nog kwetsbaarder door worden, doordat criminelen er de dienst uitmaken.

 

Dit kunt u doen

In de strijd tegen ondermijning en illegaal wapenbezit werkt de politie samen met de gemeenten en andere overheidsorganisaties. Maar ook u als inwoner kunt iets doen. Ziet, hoort of ruikt u onraad? Neem dan altijd contact op met de politie. Dat kan via 112 bij spoed en via 0900-8844 als er minder haast bij is. Doet u liever anoniem een melding? Dat kan via 0800-7000.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-