IMG 3419

Afgelopen zaterdag bezocht de Sint winkelcentrum Meerzicht om in alle rust cadeautjes te kunnen kopen, maar vele kinderen en volwassenen waren blij verrast de Goedheiligman en zijn 2 Pieten te zien en wilde maar wat graag met ze op de foto of heel modern een selfie of vlog maken. 

Om 12 uur zaterdagmiddag stond een handje vol kinderen en hun ouders voor het oude Blokkerpand te wachten op Sinterklaas. Daar kon de Sint niet ongemerkt aan voorbij gaan en is er rustig bij gaan zitten en had de tijd voor iedereen. Voor een foto, een handje geven, er werd ook gezongen en de kinderen kregen van de Piet kruidnootjes.

 IMG_3294.jpg  IMG 3346  IMG 3443

 

Na een tijdje wilde de Sint toch echt cadeautjes gaan kopen met zijn Pieten en heeft alle winkels bezocht, maar hield nog genoeg tijd over om alle kinderen en volwassenen te begroeten op zijn tocht door het winkelcentrum.
De Sint was blij om iedereen weer te begroeten en komt volgend jaar graag weer terug, maar hoopt dan wel dat er nog minder kerst te zien is in de winkels. Ook is de manager van AH hier door de Sint op aangesproken, mensen willen nou eenmaal steeds eerder de kerstboom neer zetten aldus de manager, maar de winkel zelf zou in het teken staan van de goedheiligman en ook dat wilde de Sint en zijn pieten graag met eigen ogen zien. Uiteindelijk was het een gezellige geslaagde middag en hebben ze vele cadeautjes kunnen kopen voor diverse verlanglijstjes. 

Tekst en foto's Marja de Laaf    

Bekijk ook de echte Zoetermeerse Sinterklaasfilm 'De chocoladeletter voor de burgemeester': Chocoladeletter-voor-de-burgemeester-serie

 

-advertenties-

-goede doel-