20221125 35447De verbouwing van drogisterij het Kruidvat aan het Kentgensplein verloopt goed volgens schema. De grote werkzaamheden zijn nu afgerond en de winkel kan de komende dagen weer ingeruimd worden. Woensdag 30 november is de heropening om 9 uur.

Het Kruidvat in Buytenwegh wordt helemaal omgebouwd naar de nieuwe stijl van de winkelketen. Zo komen er boven elk pad duidelijke borden te staan, die aangeven wat je daar kan vinden, zoals Haarverzorging, Cosmetica en Gezondheid. Naast de twee gewone kassa's komen er ook twee zelfscankassa's. Het assortiment Make up wordt uitgebreid en de hele winkel krijgt weer een frisse look. 

20221125 35450Voor de medewerkers is het nu nog even hard werken om alle producten weer netjes in de schappen te zetten. Maandag en dinsdag worden de puntjes op de i gezet en alles nog eens nagelopen, de opening is woensdagochtend 30 november, 9 uur. Filiaalmanager Kruidvat Buytenwegh: "Het zal weer even wennen worden voor de klanten omdat de indeling van de winkel anders wordt, maar door de duidelijke borden boven de schappen is denk ik al heel snel gevonden wat je zoekt! Voor de medewerkers is de nieuwe winkel ook prettiger werken want we hebben nu iets meer ruimte voor opslag. Dan kunnen we ook achter de schermen alles goed neerzetten en makkelijk weer vinden!"

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-