20191224 14870 copyOp dinsdag 13 december gaat om 19.00 uur de kerstverlichting boven het water van de Dobbeplas aan. Burgemeester Michel Bezuijen drukt dan op de knop om de Stadskerstboom te ontsteken. Hierna gaat ook de lichtjesparade en de Kaarsjesavond in de Dorpsstraat van start.  

Dit jaar kan er weer gelukkig publiek aanwezig zijn bij het ontsteken van de Stadskerstboom. Na het ontsteken van de lichtjes van de kerstboom start de lichtjesparade. Kinderen zullen met zelfgemaakte creaties, zoals lampionnen, lichtsnoeren aan fietsen, zichzelf of andere versiering, meelopen tijdens de route richting de Dorpsstraat waar de traditionele20171212 Kaarsjesavond GVW 5542 kaarsjesavond begint. De winkeliers versieren de etalages met lichtjes en creƫren zo hopelijk weer een wereld van duizenden lichtjes. Er zijn verschillende koren en muziekgroepen en Charles Dickens figuren die samen voor de kerstsfeer zorgen.

Er is gratis warme chocolademelk of thee voor wie het koud krijgt. De avond duurt tot 21.00 uur.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-