fietstrap testen Entree Zoetermeer 1Kom zelf de fietstrap testen, zoals deze zal worden gebouwd bij het station in de nieuwe wijk Entree. De ervaringen van de gebruikers worden genoteerd en doorgegeven aan de bouwers.

Voor de nieuw te maken overdekte fietsenstalling bij het station in de wijk Entree, kan iedereen op zaterdag 26 november de fietstrap komen testen. Dit schaalmodel van de trap die de architect bedacht heeft, is door drie statushouders gebouwd. Zij hebben dit gedaan met de bouwprofessionals van SKN Bouw. De trap moet het straatniveau verbinden met de hoger gelegen fietsenstalling.

fietstrap testen Entree ZoetermeerIedereen kan de fietstrap komen testen en zijn ervaringen doorgeven. Al deze bevindingen zullen worden genoteerd door de gemeente en doorgegeven aan de bouwer. 

Op zaterdag 26 november tussen 14 en 17 uur kan iedereen met zijn eigen fiets dit trapmodel testen bij Club Entree, Boerhaavelaan 33. 

 

Open ateliers Club Entree

Van 26 november tot en met 17 december organiseert Club Entree open ateliers. Iedere zaterdag tussen 14:00 en 17:00 kun je zien hoe Maria Ibarra van OML Fashion oude materialen verwerkt tot nieuwe producten. Je kunt de originele exemplaren tijdens haar open atelier meteen bestellen. Daarnaast zijn de unieke producten van ‘upcycle’ ondernemers en kunstenaars Marian Dessing, Manon Juliette en Wolfram Quefurth te koop. Mis deze collectors items niet! En als je er toch bent, neem dan gelijk even een kijken bij de Sprintertentoonstelling, georganiseerd door HGOS. Je vindt Club Entree aan de Boerhaavelaan 33.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-