logo filipijnse proeverijStichting Ama Namin ondersteunt kleine projecten in de Filipijnen, gericht op kinderen. Om geld in te zamelen zullen zij twee Silogan's (proeverij) gehouden worden. Zo kunnen Zoetermeerders kennis maken met de Filipijnse keuken.

De stichting heeft de aanschaf van schoolbanken voor een school in de Filipijnen ondersteund en naaimachines geleverd zodat mensen een eigen bedrijfje kunnen starten. Om hun goede werk voort te kunnen zetten, houdt de stichting een proeverij met drie typisch Filipijnse gerechten. De keuze is uit vis of vleesgerechten met gebakken rijst en ei. 
Voorzitter Rowena Zuidwijk-Mange wil een echte Filipijnse sfeer neerzetten door te eten met een klein gezelschap, een Silogan. Zij doet dit in Eetcafé Daarzo aan de Pilatusdam. "Wij serveren een voorgerecht, hoofd- en nagerecht in wat ik noem een 'My little Philipines' sfeer zodat bezoekers de gezelligheid van mijn geboorteland kunnen proeven," zet Rowena. Met de opbrengst kan de stichting de school verder inrichten, zodat kinderen daar een betere toekomst tegemoet gaan.

Op 26 november en 3 december kan je kennis maken met de Filipijnse keuken
Reserveren kan bij Rowena: 0651898773 
Deze benefiet proeverij is bij Eetcafé Daarzo aan de Pilatusdam 5

 

-advertenties-

-goede doel-