kerstbal 2Sportcentrum De Driesprong FitPoint houdt een ‘Kerstbal’-actie voor een goed doel. Fitpoint heeft in oktober 2022 al eens een sportevenement georganiseerd voor de  Stichting Opkikker en geeft met de huidige actie hier een vervolg aan.

Je kan op de sportschool voor 5 euro een rode FitPoint-kerstbal als kerstcadeau kopen en die kun je kerstbal3weggeven. Aan de kerstbal hangt een cadeaubon goed voor 3 weken sporten ter waarde van 35 euro. “Per verkochte kerstbal doneren we 10% aan de Stichting Opkikker”, aldus Benjamin van de balie van de sportschool. Naast het feit dat door de corona en de diverse crisissen het aantal leden sterk is afgenomen en met deze actie weer geprobeerd wordt om leden te werven, wil de sportschool in het kader van de kerstgedachte ook een bedrag van de verkoop doneren aan het goede doel.

“Als je kind langdurig ziek is, kan je als gezin alle kracht gebruiken waarbij ieder lichtpuntje superbelangrijk is”, vertelt Benjamin verder. Stichting Opkikker is een organisatie met als doel het verzorgen van ontspanning voor gezinnen met een langdurig ziek kind en door middel van een Opkikkerdag de ziekte naar de achtergrond te laten verdwijnen.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-