EA2F8777 A676 4F6F B7E6 941DA3594215Yora van der Laan exposeert tot 1 februari 2023 met haar schilderijen op de Veranda op de 1e etage van het woonzorgcentrum Vivaldi aan de Brechtzijde 45 te Zoetermeer. De Kunstcommissie Palet Welzijn is van mening dit keer met een bijzonder talentvolle schilder te maken te hebben, die in staat is om levensechte portretten in vele kleuren weer te geven.

In haar eigen woorden vertelt zij het volgende over haar werk. “Ik heb Gilles de la Tourette en sinds mijn tics zich echt ontwikkelden rond mijn 14de heb ik mij op tekenen en later schilderen gestort. Ik schilder in acrylverf en gebruik graag de verkeerde kleuren om het juiste effect te krijgen. Ik schilder mensen die mijn oog vangen en probeer ze vast te leggen op een manier die misschien niet helemaal klopt, maar de essentie vangt. Ik gebruik ook graag textuur in mijn werk en soms bladzilver en goud. Ook teken ik in pastelkrijt wat weer een hele andere uitdaging is. Ik hou van felle kleuren en dit zult u ook zeker in mijn werk terugzien.” 

De door de Kunstcommissie Palet Welzijn georganiseerde expositie is gratis toegankelijk voor geïnteresseerde bezoekers tijdens de dagelijkse openingstijden van 10.00 uur tot 17.00 uur. In overleg met Yara zijn de schilderijen te koop. Informatie hierover is op de locatie beschikbaar.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-