Darts 2Op zaterdag 29 oktober werd door dartvereniging Simply the Best in samenwerking met buurtvereniging Buytenrode het Halloween Darttoernooi georganiseerd. En tijdens dit Halloween Darttoernooi hebben de deelnemers alles uit de kast gehaald.

Darts 1Niet alleen voor het darten, maar ook qua kostuums was het een zeer geslaagde avond. Het was een koppel dart toernooi en er waren 32 koppels aanwezig. Voor de leukste verklede koppels waren er mooie prijzen te winnen.
Het dart toernooi werd in een poule systeem georganiseerd, uiteindelijk kwamen de deelnemers in een winnaars- of verliezersronde. In beide rondes waren er prijzen te winnen voor de nummers 1, 2 en 3. De winnaars van het toernooi zijn Angelo van Deventer en Deborah van Deventer geworden.

Bij dart vereniging Simply the Best staat gezelligheid voorop. Op 25 februari is er weer een nieuw koppel toernooi en dan is thema ‘Western’. Iedereen die dat wil kan zich voor dit toernooi inschrijven via Facebook, https://www.facebook.com/DartclubSimplytheBest/

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-