3D3CBF9E C425 4358 A99F F27B0502ED80Leerlingen van het Alfrink College hebben een  volle activiteitenweek achter de rug, de week van 17 t/m 21 oktober was speciaal voor klas 1 tot en met klas 6. De bovenbouwleerlingen gingen op reis en deden grote Europese steden als Berlijn, Rome en Parijs aan of gingen sporten in de Ardennen.

Bovenbouwleerlingen volgde met enthousiasme het Grote Steden Project in Nederlands. Ook waren er projecten over democratie met een bezoek aan het Stadhuis. De leerlingen kregen hier bezoek van de burgemeester. De eindexamenleerlingen kregen voorlichting over hun vervolgstudies.


In de onderbouw waren er verschillende UNESCO-projecten. In klas 3 bezochten leerlingen bijvoorbeeld graven uit de Eerste Wereldoorlog in Ieper, waar zij diep onder de indruk van waren. In klas 2 hebben de leerlingen een duurzaam klim- en natuurpark ontworpen. En als afsluiting bezochten ze vervolgens zelf een klimpark aan de Vlietlanden in Leiden. In klas 1 zetten de leerlingen al hun talenten in om de schat met het verborgen snoep in de school te vinden en namen zij deel aan fantastische cultuurdag met allerlei workshops. Leerlingen en docenten van het Alfrink hebben genoten van deze week met hartverwarmende en inspirerende momenten.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-