Afgelopen week vierde de Paulusschool in wijk Dorp feest. De reden voor het festijn was het 60-jarig jubileum van de school. Op 17 oktober barstte het feest los met spetterende muzikale optredens, een toespraak van de wethouder en werd er in de middag een lipdub opgenomen op het schoollied.

Lustrumweek PaulusschoolOp dinsdag konden alle leerlingen genieten van een swingende djembéles. Woensdag stond in het teken van workshops. Ouders, leerkrachten en andere vrijwilligers verzorgden diverse workshops in de school. Kinderen konden goud zoeken, een flashmob verzinnen en uitvoeren óf op een hele ander creatieve manier bezig zijn. 

's Avonds verzamelden meerdere generaties oud-leerlingen zich in de school voor de reünie. Onder het genot van een hapje, drankje én op de klanken van oude vinylplaatjes werden herinneringen opgehaald. 

Donderdag was het kermis op school. Kinderen konden Oud-Hollandse spellen doen, suikerspin eten of even lekker rennen en springen op de stormbaan. 

Vrijdag werd de feestweek knallend afgesloten met een vossenjacht, een disco en uiteindelijk een welverdiende herfstvakantie.

 

-advertenties-

-goede doel-