Kinderen kunnen op een leuke en praktische manier kennis maken met beroepen. Na de herfstvakantie start de Piëzo TalentenAcademie met de sectoren horeca en ondernemen. Deze keer leer je alles over beroepen in de horeca of hoe je later een eigen bedrijf kunt beginnen. 

TalentenAcademie sector horeca fotograaf Jeroen Stahlecker copyZo ontdek je ook je eigen talenten en welke beroepen later wat voor jou zijn. Bij de sector horeca gaan de kinderen bijvoorbeeld op werkbezoek bij een restaurant en krijgen les over hoe je gasten ontvangt. Bij de sector ondernemen ontmoeten zij mensen met een eigen bedrijf en krijgen les van mensen die hen later kunnen helpen om een eigen bedrijf te beginnen. 

De PiëzoTalentenAcademie is voor alle kinderen in Zoetermeer tussen 9 en 14 jaar en deelname is gratis. Kijk voor de locaties van de Piëzo TalentenAcademie en om je aan te melden op:  https://stichtingpiezo.nl/projecten/piezo-talentenacademie/ Neem voor meer informatie contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-