2C878319 F557 484E 9AFF 0FF8B93BC37FStorytellers organiseert ook dit jaar: Halloween in het Buytenpark. Tijdens een wandeling in het Buytenpark wordt je op theatrale wijze meegenomen in het verhaal van de monsters en demonen die het park in bezit hebben genomen.

Op donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober nemen de monsters en demonen bezit van het Buytenpark. Met een griezelige gids gaan bezoekers op spooktocht door het duistere park. Hier staan ze oog in oog met geesten, vuurdemonen en heksen. De gruwelijke demon Vixen heeft al haar krachten verzameld om dolende Zoetermeerse zielen te vangen. In zeven theateracts vol zang, spel en dans wordt het verhaal van Vixen verteld tegen de angstaanjagende achtergrond van het aardedonkere park.

Op zaterdag 29 oktober gaat het er iets vriendelijker aan toe met de Trick or Treat Speurtocht. Hier kunnen kinderen vanaf 5 jaar op zoek naar de verdwenen vriendjes van Zacharias. Zouden zijn vrienden, zoals de vogels, kikkers en muizen, gegrepen zijn door het monster van Kwadestein? Door de monsters te vinden en de puzzels op te lossen, kunnen de jonge detectives lekker veel snoep verdienen. Ouders/begeleiders mogen mee met hun kinderen. Hiervoor is geen ticket nodig. Wel heeft ieder individueel kind een eigen ticket nodig. De trick or treat is er op zaterdag 29 oktober van 13 tot 15 uur.

Kaarten voor Halloween in het Buytenpark en de Trick or Treat zijn te bestellen via www.buytenpark.nl

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-