IMG 3123

Goochelaars Beer en Cornelis van stichting Magic Care, verzorgden een leuke voorstelling voor de Oekraïense kinderen op hun school in Meerzicht. Maar ook kregen de kinderen goochel les met een echt diploma aan het einde.

Afgelopen donderdag was een feestje voor de kinderen op de Oekraïense school, Nieuwkomersvoorziening Opvang en Onderwijs Zoetermeer aan het Schansbos, waar 2 goochelaars de kinderen hebben vermaakt met verbazing, plezier en een goochel-lesje. Stichting Magic Care bestaat dit jaar 20 jaar, hun doel is optreden op voor kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
Cornelis verraste de kinderen nog meer toen hij naast Nederlands de kinderen en leerkrachten ook in hun moedertaal van alles uitlegde en vertelde. Cornelis heeft namelijk in Oekraïne gewerkt en zo de taal opgepikt. 

 

 IMG 3050  IMG 3076

 

Na de voorstelling kregen eerst de jongste kinderen een klein pakketje die ze konden gebruiken voor hun leuke goochel-les. Daarna was het de beurt aan de grotere kinderen, zij kregen een iets groter doosje met de spulletjes voor hun goochel-les die ze ook succesvol hebben meegedaan. Na afloop hebben alle kinderen een goocheldiploma gekregen.

 

 IMG 3022  IMG 3027  IMG 3110

 

Tekst en foto’s Marja de Laaf    

-advertenties-

-goede doel-