Taart 1Elk jaar bedankt de gemeente Zoetermeer actieve bewoners die een stukje groen adopteren, regelmatig zwerfafval opruimen of een afvalbak hebben geadopteerd voor hun inzet. Vorige week zaterdag werden zij getrakteerd op een bedankochtend.

Taart 2Tijdens de bedankochtend konden allerlei workshops gevolgd worden onder het genot van een hapje en een drankje. Yvonne Bink-Winterkamp en Juliette Meurs-Troch hebben zaterdag 15 oktober namens Zoetermeer Vooruit de medewerkers van het zelfbrengdepot aan de Argonstraat getrakteerd op een taart.

Daarnaast kregen de inwoners die hun (grof)vuil kwamen brengen een zakje met vergeet-me-niet zaadjes met een bedankkaartje eraan. De inwoners én de medewerkers van het zelfbrengdepot zorgen samen voor een mooie, schone en leefbare stad. Een medewerker van het zelfbrengdepot heeft direct de zaadjes in de grond gestopt in de kleine container met planten die voor het depot staat. 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-