Na een geweldig begin met Nueva Manteca, op 2 oktober, waar Fascinating Jazz werd uitgeroepen als ‘de gezelligste jazzclub van Nederland’, zijn ze weer tot hun positieven gekomen en richten ze zich weer geheel op het volgende concert. Op zondagmiddag 6 November a.s. komt Moood Indigo.

Moood Indigo 03 10 21 Fascinating JazzVorig jaar heeft deze band ook bij Fascinating Jazz opgetreden (zie foto) en dat bleek zo’n succes, dat ze hen op veler verzoek weer hebben uitgenodigd. Moood Indigo is ontstaan in de zomer van 2018 en inmiddels heeft de band gekozen voor een eigentijds repertoire bestaande uit een mix van bekende oudere en nieuwere Jazz en Popmuziek.

Doorgaans bestaat deze band uit drie personen: vocaliste Manon Dijkstra, pianist Pieter van Santen en contrabassist Ludo Deckers, vandaar dat Moood met 3-o’s wordt geschreven. Echter, speciaal voor Fascinating Jazz wordt de groep uitgebreid met de virtuoze gitarist Vincent Koning en drummer René Winter, zodat er wederom een uiterst goed kwintet op het podium begroet mag worden. 

Zoals u gewend bent, begint het optreden om 15:00 uur en gaat om 14:30 de zaal open. De toegang bedraagt € 15,00 p.p. 

U kunt reserveren via een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch (tot 5 november) naar 079 3316177 (b.g.g. graag inspreken). 

Blik vooruit….

Zondagmiddag 11 december (i.v.m. Sinterklaas wordt er een week opgeschoven), komt de bekende bluesgroep Barrelhouse. Het is gebleken dat hier nu al veel belangstelling voor is, dus reserveren is raadzaam. 

Zondagmiddag 8 januari: Nieuwjaarsconcert met Graziëlla Hunsel Rivero. Deze geweldige, veelzijdige vocaliste is weer speciaal voor deze dag uitgenodigd.

Foto: Ernst van Erkelens

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-