Alfrink resort2Deze week spelen leerlingen en medewerkers de zelfgeschreven musical RE-SORT. De lustrum musical moest eerder worden uitgesteld door corona, maar kan nu worden opgevoerd door de enthousiaste cast.

Alfrink resortHet verhaal begint op oud en nieuw 1999 en voert via een virus in 2020 naar een luxe resort, waar de zaken anders zijn dan gedacht. Met Floris, de blije bioloog die Freek Vonk persoonlijk kent, en de familie Iederman, die moeite moet doen om een vrij moment in de agenda's te vinden. Met Henk en Annie, een bejaard stel in een Kip-caravan, en met Herman en Willemijn, die gebukt gaan onder elkaar en de last van rimpels en teveel kilo's. Met Reina, die last heeft van smetvrees en de wereld te lijf gaat met ontsmettingsmiddel en met Gijs, die houdt van veel en lekker luxe eten. Met een reisleiding die de wereld wil verbeteren, een broodje kaas en een live band bestaande uit leerlingen en medewerkers. Meeleven en meezingen mag natuurlijk. Het wordt een mooie avond op het RE-SORT.

Komt u kijken? RE-SORT speelt op woensdag 12 oktober 19.30 uur, donderdag 13 oktober 19.30 uur en vrijdag 14 oktober 19.30 uur. De zaal is een half uur voor aanvang open.
Kaartjes voor 2,50 per stuk zijn te koop via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan liggen de kaartjes klaar bij de entree en rekent u aan de deur via de QR-code en uw bankapp af.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-