110AZ De Meerbloem RGB copyLionsclub de Meerbloem houdt zaterdag 15 en 22 oktober vanaf 10:00 uur op het Oosterheemplein in WC Oosterheem een actie voor een goed doel. In samenwerking met cliënten van woonvoorziening Middin-Heemburg Oosterheem worden huisgemaakte quiches verkocht. De opbrengst gaat naar de woonvoorziening.

lions clubLionsclub de Meerbloem Zoetermeer is een service-organisatie die zich belangeloos inzet om anderen te helpen. Ditmaal een ‘Quiche-actie’ voor Middin-Heemburg Oosterheem, een woonvoorziening die geschikt is voor cliënten met een verstandelijke beperking, lichamelijke beperking of een combinatie van beide. Een aantal cliënten van de woonvoorziening helpen bij het flyeren en de verkoop van de quiches. Er is een keuze uit: een originele quiche Lorraine met spek en uitjes of een quiche met zongedroogde tomaatjes, brie en spinazie.

Middin oosterheemDe opbrengst van de verkoop gaat naar de woonvoorziening Middin-Heemburg Oosterheem en wordt besteed aan noodzakelijke vervangingen en reparaties van gebruiksvoorwerpen in het huis en de organisatie van leuke activiteiten.

Bent u nieuwsgierig hoe het er bij een Lionsclub aan toe gaat? Kom dan op de dag zelf bij de kraam of op een clubavond vrijblijvend met ‘De Meerbloem’ kennismaken. Je kunt je aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-