klimboom kinderboekenweek

De leerlingen van KC De Touwladder in Segwaert maakten met elkaar een boom als opening van de Kinderboekenweek. Het thema is Gi-Ga-Groen, en daar is ruimschoots aan voldaan met deze boom, waar de hele school aan meewerkte.


De stam van de boom werd gemaakt door Groep 7/ 8, Groep 6, 5 en 4 kregen elk 1 kleur ballon. Groep 3 maakte de vlinders en groep 1/ 2 maakten de bloemen en bijen / lieveheersbeestjes. Elke groep plakte zijn eigen stukje op de boom, om samen zo één groot kunstwerk te maken.
De school staat helemaal in het teken van de Kinderboekenweek, afgelopen donderdag hebben de leerkrachten voorgelezen en de kinderen mochten zelf kiezen bij welk verhaal ze wilden gaan zitten. Vrijdag was er een speurtocht waarbij de kinderen de buurt hebben schoongemaakt. De gemeente heeft daarbij onder andere grijpknijpers geleend.

Dinsdag komt Isabelle de Ridder voorlezen uit haar boeken en woensdag sluit de school de week af met de voorleeswedstrijd. Tijdens de gehele Kinderboekenweek zijn ouders in de klas van hun kind geweest om aan de hele groep voor te lezen.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-