20211030 27284Winkelcentrum Buytenwegh organiseert een griezelige speurtocht voor kinderen met Halloween. Ook de jaarlijkse pompoenverkoop op het Kentegensplein zal weer vlak voor Halloween plaatsvinden met heerlijke pompoenen die voor kleine prijsjes verkocht worden.

Poster Halloween 1 002Voor de Halloween Speurtocht kunnen kinderen zaterdag 29 oktober tussen 13.00 en 16.00 terecht op het plein in Winkelcentrum Buytenwegh. Griezelige figuren zullen hen de weg wijzen en bij elk Halloweenfiguur kan een gekleurde stip opgehaald worden. Wie alle kleuren heeft verzameld krijgt een leuke kleine verrassing van de Halloween tovenaar. Dit evenement is geheel gratis en iedereen mag meedoen.

 

Pompoenverkoop

Naast grote en kleine pompoenen verkopen de cliƫnten van Middin woensdag 26 oktober ook zelfgemaakte artikelen zoals zeepjes, briketten van geperst papier voor de open haard en bloembollen. De pompoenverkoop is een samenwerking van Middin en Halte 2717, en de winkeliersvereniging. De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan Middin.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-