BouwhofNa maanden voorbereiden is het dan eindelijk zo ver. Doe-het-zelf- en woonzaak Bouwhof heeft een metamorfose ondergaan en viert dat op vrijdag 21 en zaterdag 22 oktober. Tijdens een officiële openingsceremonie wordt op 21 oktober om 09:00 uur een lintje voor de vernieuwde ingang doorgeknipt door oprichter Dirk Huurman.

Feest

Er is twee dagen feest vol activiteiten. Op zowel vrijdag 21 oktober als zaterdag 22 oktober worden verschillende activiteiten georganiseerd voor jong (schminken, knutselen, springkussen) en oud (gratis stijladvies voor stoffering en raamdecoratie). Ook zijn er lekkere hapjes, koffie en kan een suikerspin worden gescoord. Iedereen krijgt 20 procent korting op één voorraadartikel naar keuze en laat je bij de frietkraam buiten je kassabon zien, dan geniet je nog na met een gratis frietje.

Wat is er nieuw

Wat is er allemaal vernieuwd in Bouwhof? Waar de doe-het-zelf-artikelen en de woonspullen eerst gescheiden van elkaar waren – klusartikelen beneden en meubels en woonartikelen boven – is het nu gemengd. De stoffering, zoals maatwerkkasten, deuren en gordijnen, is samengevoegd met de verf- en behangafdeling. Bij kasten en gordijnen heb je het vaak over kleurtjes, dus handig als de kleurhoek er direct naast zit.

Ook nieuw is de looproute in de winkel. Als je de eerste verdieping straks op gaat, ontdek je daar een nieuw concept. Een grote afdeling met tuinmeubelen, barbecues, zwembaden en jacuzzi’s waar je echt de sfeer van een gezellige tuin beleeft. Een andere nieuwe afdeling is de outletshop. Hiermee worden de klanten tegemoet gekomen door producten voor een scherpere prijs aan te bieden. En de kassa en servicebalie zijn samengevoegd, zodat deze collega’s gemakkelijker kunnen samenwerken. Ook de in- en uitgang zitten nu op één plek. Een hoop veranderingen dus. Wat nog goed is om te weten: de drie dagen voor de heropening is de winkel gesloten.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-