Foto MarschaMascha Zuijdwijk exposeert met mixed media tot 1 januari 2023 in de vitrine in de toegangshal op de begane grond van het woonzorgcentrum Vivaldi. De expositie bevat werken waarbij verschillende materialen zijn gebruikt.

Mascha Zuijdwijk heeft het creatieve van haar familie meegekregen. Haar grootvader was naast muzikant ook een verdienstelijk tekenaar in Den Haag en omstreken. Haar oom Dick Zuijdwyk schildert o.a. prachtige zeegezichten en de kunstcommissie had eerder dit jaar de eer om veel van zijn werk in Vivaldi te exposeren.

Door haar arbeidsongeschiktheid meer aan huis gebonden kreeg Marscha echt de tijd om met haar creativiteit meer te doen. Zij koos uiteindelijk voor mixed media. Mixed media wil zeggen dat je allerlei verschillende materialen en technieken door elkaar heen gebruikt. Je kunt met meerdere ondergronden werken en verschillende materialen door elkaar gebruiken, zoals kant, stof, papier, karton, decoraties en deze bewerk je met bijvoorbeeld verf. Je bent nergens aan gebonden en kan je creativiteit de vrije loop laten. Het is een leuke creatieve vorm, waarin vele technieken elkaar ontmoeten. En velerlei vormen daarvan zijn in de vitrine te vinden.

De door de Kunstcommissie Palet Welzijn georganiseerde expositie is gratis toegankelijk voor ge├»nteresseerde bezoekers tijdens de openingstijden dagelijks van 10.00 uur tot 17.00 uur. De objecten van Marscha zijn in overleg met haar te koop. 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-