CoComelon JJ, het figuurtje dat de hoofdrol speelt in een peutershow op YouTube en bekend is van Netflix, komt naar Nederland. Zijn eerste bezoek in Nederland zal zijn op zaterdag 10 september in winkelcentrum Meerzicht.  

JJ van CoComelon

De kleine CoComelon JJ heeft over de hele wereld veel fans, geschat wordt dat zo'n 150 miljoen kinderen regelmatig naar zijn filmpjes kijken. In Winkelcentrum Meerzicht kunnen de kinderen tussen 12 en 16 uur kennis maken met CoComelon JJ , die graag met alle kinderen op de foto gaat.

 

CoComelon JJ

De voorloper van de CoComelon serie begint op 1 september 2006 op YouTube met als doel kijkers gratis onderwijs te bieden. De meeste video’s van het kanaal leren de kijkers het alfabet en hebben een lengte van één tot twee minuten. Later komen er langere video's bij met ook kinderliedjes en 3D-animatie. Vanaf 2018 heet de serie CoComelon met een terugkerende cast van personages waaronder JJ, TomTom, YoYo, enz. Naast de filmpjes is er ook veel speelgoed te krijgen van CoComelon, dat zich vooral richt op de jongste kinderen.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

 

-advertenties-

-goede doel-