nicolaaskerk startDe traditionele startzondag van de H. Nicolaasparochie zal zondag 4 september plaats vinden. Met de startzondag gaat een nieuw kerkelijk seizoen van start en wordt ook de Nicolaaspenning uitgereikt.


“De startzondag biedt ons de kans om elkaar beter te leren kennen en onze band met elkaar en met de parochie te versterken” aldus pastoor van der Helm. Hij vervolgt: “Centraal staat dit jaar ons vrijwilligerswerk: wat kunnen we met elkaar doen om onze geloofsgemeenschap te versterken en gastvrij te laten zijn.”
Het parochiebestuur en pastoraal team prijzen zich gelukkig met de vele vrijwilligers van de parochie. Het werk van de vrijwilligers vormt de spil van de parochie. Zonder hen zou de parochie niet kunnen draaien.
Tijdens de Eucharistieviering om 11:00 in de Nicolaaskerk aan de Dorpsstraat 24 zal ook de Nicolaaspenning worden uitgereikt. Met deze penning spreekt het bestuur zijn waardering uit voor de inzet van een van de leden, vaak gedurende vele jaren.
Het voltallige pastoraal team zal voorgaan in de Eucharistieviering. Het Middenkoor Incanto onder leiding van Willien van Wieringen verzorgt de muzikale omlijsting. Voor de allerkleinsten is er een kindercréche.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-