overvliegfeestKomend weekend gaat het seizoen 2022-2023 bij Scoutinggroep John McCormick (JMC) van start met het jaarlijkse overvliegfeest. Tijdens dit feest schuiven alle jeugdleden die een bepaalde leeftijd hebben bereikt, door naar een volgende speltak (leeftijdsgroep).

Met deze verschuiving komt er ook ruimte voor nieuwe vrijwilligers bij de verschillende leidingteams. Zaterdag 27 augustus om 10.00 uur verzamelen de leden zich bij clubhuis De Chute in het Van Tuyllpark. Het ochtendprogramma bestaat uit een groot gezamenlijk spel, gevolgd door de lunch.

Rond 13.00 uur start het werkelijke overvliegen. Natuurlijk zijn hierbij ook alle ouders en andere geïnteresseerden van harte welkom. Op welke spetterende manier er dit jaar wordt overgevlogen houdt de organisatie nog even geheim.
De oudste bevers (5-7 jaar) gaan over naar de welpen (7-11 jaar), de oudste welpen gaan naar de scouts (11-15 jaar), de oudste scouts vliegen vervolgens naar de explorers (15-18 jaar) de oudste explorers gaan over naar de roverscouts (18-21 jaar) en als laatste vliegen de oudste roverscouts naar de Palo Stam voor leden vanaf 21 jaar.

Na deze bijzondere dag starten de nieuwe speltakken bij scoutinggroep John McCormick.
Een mooi moment voor nieuwe vrijwilligers om als leiding aan de slag te gaan bij de groeiende Scoutinggroep. Geïnteresseerden kunnen mailen voor een afspraak of verdere informatie naar de groepsbegeleiders Jitske Boerkamp en Leonie Bierhuizen-Turk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of langs komen bij het overvliegfeest.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-