persfotoburgemeester

Voormalig burgemeester Aptroot nam de rol van burgemeester voor zijn rekening in de ZPOT versie van De Sneeuwkoningin 

persfotoroodkapjeNa ruim twintig jaar voorstellingen te hebben gemaakt voor de leerlingen van het openbaar basisonderwijs in Zoetermeer, heeft ZPOT zichzelf afgelopen schooljaar moeten opheffen. Om dit niet zomaar voorbij te laten gaan, organiseert de werkgroep ZPOT een gezellige avond voor allen die ooit bij ZPOT betrokken waren, hetzij als speler, hetzij achter de schermen.

 

ZPOT had als doelstelling kinderen op de basisschool kennis te laten maken met theater. De voorstellingen (ruim 20 in totaal) waren gebaseerd op sprookjes en verhalen uit de wereldliteratuur. Titels als Roodkapje, Repelsteeltje, maar ook De slag om Troje en Anastasia werden, voornamelijk door leerkrachten, op de planken gebracht in de grote zaal van het Stadstheater.

Het slotakkoord vindt plaats op vrijdag 2 september aanstaande vanaf 20.00 uur in de bovenzaal van 1892 Eten & Drinken in de Dorpsstraat te Zoetermeer. Iedereen die zich op welke manier dan ook betrokken voelt of voelde bij ZPOT is van harte uitgenodigd. Aanmelden of voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Fotocredit: Fred Roland

Foto links: Scene uit Roodkapje

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-