Foto Henk Oevering
Henk Oevering exposeert tot 1 november 2022 op de veranda op de 1e etage van het woonzorgcentrum Vivaldi aan de Brechtzijde 45 in de Leijens. Het is niet de eerste keer, dat Henk in Vivaldi exposeert. Eerder exposeerde hij met een fotoreportage in kleur van de natuur en het wild op de Veluwe.


Dit keer toog Henk voor een fotoproject naar Rotterdam. Het resultaat ervan is een mooie fotorapportage van de scheepswerven, havens en bijzondere objecten in Rotterdam. Voor de foto’s in de havens en op de werven is hij zorgvuldig te werk gegaan. Eerst maakte hij met rondvaartmaatschappij Spido een rondvaart door de wateren rond Rotterdam op zoek naar interessante objecten en locaties. Vervolgens huurde Henk zelf een boot om dicht bij de door hem gekozen objecten te komen om deze rustig nader te kunnen observeren en vervolgens te fotograferen. Deze Rotterdamse rapportage mag er zijn en ruim 25 prachtige foto’s hangen nu op de etage van Vivaldi. Oevering heeft de foto’s in zwart/wit afgedrukt omdat deze voor hem de juiste sfeer bij het nemen van de foto´s weergeven.

De door de Kunstcommissie Palet Welzijn georganiseerde expositie is gratis toegankelijk voor geïnteresseerde bezoekers tijdens de dagelijkse openingstijden van 10.00 uur tot 17.00 uur. In overleg met Henk zijn de schilderijen te koop. Informatie hierover is op de locatie beschikbaar.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-