Open Dag CKC partnersOp zoek naar een hobby of een creatieve uitlaatklep? Kom naar de Kennismakingsweek of Open Dag van het CKC en ontdek wat bij jou past. Het nieuwe culturele seizoen start met een week vol proeflessen, van 22 tot en met 26 augustus.

De Kennismakingsweek wordt afgesloten met een Open dag op zaterdag 27 augustus. Tijdens de Open dag kun je tussen 11.00 uur – 16.00 uur meedoen met een korte proefles, optredens en demonstraties bijwonen en praten met de docenten. Hiphop, fashion, VR Pictionary, circus, musical, piano, klassiek ballet, drums, gitaar, muziek op schoot, dj, zingen in een koor: voor elk wat wils!

Er worden optredens gegeven in het gebouw en er zijn héél veel docenten en amateurverenigingen om mee kennis te maken.
Bekijk hier het volledige programma van de Open Dag: https://opendag.ckc-zoetermeer.nl/


Kennismakingsweek CKC partnersKennismakingsweek

Tijdens de Kennismakingsweek van maandag 22 t/m vrijdag 26 augustus zijn er verschillende proeflessen waar je aan kunt meedoen. Je kan je aanmelden via de website https://ckc-zoetermeer.nl/ om zeker te zijn van een plekje bij de proeflessen. De meeste activiteiten starten de week daarop al met de gewone lessen. Ook kun je veel open repetities bijwonen van de verschillende koren, ensembles en orkesten.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-