ZoetjeIn andere steden kon je al geruime tijd meedoen aan skatetours. Sinds deze zomer kan dit in groepsverband in Zoetermeer ook: rollerskaten en skeeleren met muziek tijdens de ‘Zoetje Skate Night’. De ‘Zoetje Skate Night’ is bedacht door Martijn en Lois Wintermans.

Op donderdag 25 augustus staat alweer de 4e skate-avond op het programma. Dat wordt een knaller met een uitgebreid muzikaal tint.

Enthousiaste skaters kunnen zich om 19:.0 uur melden bij de voetbalkantine van FC Zoetermeer aan de Scheglaan. Daar is de dan opnieuw het start- en eindpunt van de ongeveer 12 kilometer lange route. De tocht gaat over rustige en rechte paden en er wordt rekening gehouden met het feit dat niet iedereen geoefend is. De rollers worden begeleid door vrijwilligers die met boxen op de fiets voor opzwepende muziek voor onderweg zorgen.

Zoetje 2De tocht is op eigen risico maar er wordt wel gezorgd dat iedereen weer veilig thuiskomt. Iedereen mag gratis meedoen.

Na afloop wordt er in de voetbalkantine van FC Zoetermeer met elkaar wat (kouds) gedronken, nagekletst en naar muziek geluisterd. Diezelfde avond draait er namelijk een dj plaatjes met de leukste muziek.

Alle leuke vakantie activiteiten vind je ook op onze vakantie agenda! vakantie-agenda

 

 

 

-advertenties-

-goede doel-